Välkommen

Välkommen till www.fjalldesign.n.nu.

klart.se

Nyhetsbrev

Länkar

Fjäll Design på Facebook

http://www.ordvisor.com/

http://www.inkclub.com/

Tröttsamt att vara Kreativ

Det är verkligen och onekligen otroligt tröttsamt att vara impulsiv och kreativ. Man behöver timeout precis som andra har lediga dagar. Men som konstnär blir det mer sporadiskt efter trötthet, motgångar eller nedgångar. Man orkar inte framföra alla idéer även om man brinner för att göra det.

Nu när jag skriver detta är jag innerligt trött efter några intensiva dagar. Jag brukar många gånger jämföra med när jag brukade gå till ett vanligt arbete. Många gånger lite motvilligt. Man hade inte hjärta och själ med sig i vardagsarbetet. Det var mer platoniskt och genomlidande för mig. Nu när jag gör en uppgift, en idé, ett projekt, ...brinner jag för slutresultatet...även om jag inte vet det absoluta slutresultatet.

Det som är mina motgångar just nu är trötthet efter intensiva dagar, inte hittat utställningslokal problematiska uppdateringar med hemsidan, besöksräknaren borta igen (ska sätta in den), inte lätt att skriva i bloggen, samt vinterns mörker som är som tydligast idag med molnighet och tö.....det var mycket det.....inte undra på jag är så trött. :-)

Ska åtgärda sakerna eftersom, men allt har sin tid.

***MVH NINA***

16 nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)