Renoverar, målar motiv och snickrar

Flera järn i elden som vanligt. Nu med tanken kring det som kan passa i mer 1700-talsmiljö. En liten ledtråd jag fått i vardagen för att möjligt kunna visa upp en del av det jag gör på allmän samlingspunkt. Vart eller hur kan jag inte skriva om än då inget är säkert. Men förhoppning finns om att det skall kunna inledas ett samarbete där båda parter ska kunna bli nöjda.

Har satt av en hel del tid till att göra klart "ställ" för motivhornen...vilket inte var enkelt för att få det bra. Testar mig fram, och de som blir över passar säkert vid senare tillfälle.

Renoverar ett föremål i renhorn. Väldigt vackert men var väldigt slitet. Nu har jag fått fram en bra glöd. Bara förbättra motivet, slutfinish och puts och montering kvar. Konstnären till den vet jag inte vem det är, men klart ett stycke vacker konst. Äldre bild på den finns under pågående projekt men snart hoppas jag på att kunna visa hur den blev.

Målar mycket på min vinterfjällbild och den växer allt mer. Samtidigt som jag hoppas på att få den klar snart kan jag ändå inte ge en tidsrymd. Den känns bara inte färdig och jag vet inte när den är det... konstnärens sätt att inte kunna stressa på...  :-)

***MVH NINA***

13 nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)