Framgångar och mindre framgångar

Äntligen kände jag mig färdig med älghornet med motivmålnigen Vinterfjäll. Lika spännande som det är att påbörja en målning/idé, lika spännande är det att avsluta den. Känna sig färdig. Ny målningsidé kom idag och grundmaterialet är fixat och grundat.

Dessutom fick jag flera horn/målningsstativ klara med sågning och putsning. Ska bara ha lite frontfärg så de passar in till målningarna.

Skönt att flera saker gått bra när andra saker kan gå mindre bra. Inte helt enkelt att fixa ett ställe där jag kan ha utställning på så liten ort. Har sökt och frågat mig omkring den senaste tiden och det är inte fixat på en handvändning. Möjligheter har dykt upp, men också många tankar kring varje möjlighet.

Efter en del "kött på benen" angående samarbete så blir det sällan i den konstform jag gör. För mycket påverkan. Det blir inte en helt positiv upplevelse och jag letar allt mer efter en egen möjlighet till att skapa den stämning och utseende som jag vill förmedla. Enkelt är det inte. Men jag är målinriktad! :-)

*** VÅGA VARA UNIK // NINA ***

20 nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)