Firar ett år

Kom på i dagarna att jag firar ett år av offentligt visa vad jag skapar. :-)

1 helt År... ibland låter det lång tid och ibland låter det som kort. Sammanlagt har jag ju arbetat många år med skapandet men aldrig delat med mig offentligt eller förstått att jag kunde kalla mig konstnär. Under de förutsättningar jag startade detta har jag kommit enormt långt under så kort tid. Samtidigt har tiden behövts för att finna "Min Väg".

Det nya året (2013) bär på många nyheter och förändringar. Bland annat så ska hemsidan få sig en "uppstädning" då det börjar bli väldigt många alster. Jag har dessutom breddat fronten på FjällDesign men det kommer att visa sig succesivt under Vår-Sommar (2013). Ser i dagsläge ut som att jag kommer att få till en utställning lokalt men vågar ännu inte sätta plats och datum. (Allt ska vara "spikat" först). Även här hemma kommer det att bli mer möjlighet att visa det jag gör på ett mer strukturerat sätt. Men även detta är baserat på hur länge alsterna är på utställning och i mån av tid brevid skapandet och allt annat omkring.

Mycket på "G" och jag undrar verkligen hur jag ska hinna med...men med tiden löser sig det mesta...bara man tar det med ro.  :-)

Just nu satsar jag på att avsluta allt inför jul, fortsätta med målningarna som bara "pockar på" i mitt huvud... och efter nyår ska allt det nya startas och arbetas med. :-)

SPÄNNANDE!!!

Säger som en inredare på TV sa: "jag har världens bästa jobb!" ...och jag känner och menar det. 

*** JULFRID TILL ER ALLA // NINA ***

17 dec 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)