Välkommen

Välkommen till www.fjalldesign.n.nu.

klart.se

Nyhetsbrev

Länkar

Fjäll Design på Facebook

http://www.ordvisor.com/

http://www.inkclub.com/

Betalar sig inte att vara Konstnär

Det betalar sig inte att vara konstnär i reda pengar. Konsten, inspirationerna, idéerna....tar tid. Det tiden går inte att mäta upp i pengar. Och därför betalar det sig inte att vara konstnär. Sedan finns det ju riktigt rika konstnärer, men då är det mer en "inne"grej som betalar sig mer under en viss tid.

Livsstilen blir väldigt viktig i att vara konstnär. Annars skulle det nog inte finnas så många av oss som det gör. Vi finner en ro, ett annat synsätt och vill förmedla det vi upplever och känner till alla andra.

Själv skulle jag inte ha tid att vara konstnär om jag levde mig in i allt det materiella som finns i dag. Lärde mig för många år sedan om "mindfullness" och det använder jag mig av mycket i mitt arbete och mitt liv. Man varvar ner och går inför det som finns omkring en, allt från den varma koppen kaffe i handen, till ta sig tid även med de små och stora sakerna i livet. Familjen, maten, resan, konstnärskapet, gräset, snön, solen, träden, hemsidan, pusslet, boken, den nya idéen. Låta allt ta sin tid, och vara med i det, helt enkelt.

*** VÅGA VARA UNIK // NINA ***

 

20 nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)